Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко: Янукович кинув нас як звичайне бидло

Четвер, 17 квітня 2003, 14:37
Народний депутат України, член СПУ Юрій Луценко заявляє, що влада "кинула" опозицію у домовленості щодо голосування за Програму діяльності Кабінету Міністрів України та законопроекту про вибори народних депутатів на пропорційній основі.

Зокрема, в інтерв'ю журналістам після голосування ВР щодо Програми уряду та законопроекту про пропорційні вибори, Луценко зазначив: "Ми виявились наївними дурнями. Ми дуже багато втратили в своїх власних очах і в очах своїх виборців".

Луценко пояснив, що вчора під час зустрічі з фракцією СПУ прем'єр-міністр України Віктор Янукович "гарантував" голосування, що за закон про вибори на пропорційній основі проголосують від 38 до 45 депутатів парламентської більшості. "Його гарантії виявились повною брехнею", - заявив Луценко. "Влада нас вважає за звичайне бидло. Нас просто "кинули", якщо говорити ринковою мовою", - додав він.

Луценко зазначив: "Я абсолютно чесно визнаю, що наша партія дуже багато втратила в цьому голосуванні. Сьогодні ми підвели своїх виборців". За словами Луценка, опозиція "сьогодні" чітко зрозуміла, що ніяких контактів із владою, навіть з вищими посадовими особами, не можна мати.

UNIAN

Читайте також:

Обман опозиції Янукович назвав "перемогою здорового глузду"

ПРЕМ'ЄР КИНУВ ОПОЗИЦІЮ

ЯНУКОВИЧ ОТРИМАВ НА РІК ДЕПУТАТСЬКИЙ ІММУНІТЕТ

ЯНУКОВИЧ ЗРАДИВ КУЧМУ ЗАРАДИ ПРОГРАМИ УРЯДУ?

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування