КІНАХ СТАНЕ ДЕПУТАТОМ?

Вівторок, 22 квітня 2003, 12:06
Головним претендентом на перемогу на довиборах у 206-му окрузі є екс-прем'єр Анатолій Кінах. Про це пише на сторінках "Ділової столиці" представник Комітету виборців України Олександр Черненко.

На думку автора, саме Кінах - "узгоджений" кандидат від влади.

Довибори в 206 окрузі (місто Чернігів) відбудуться 8 червня. Колишній депутат есдек Валентин Мельничук склав повноваження після призначення губернатором Чернігівської області.

Серед інших кандидатів тут називають керівника обкому Компартії Раїсу Ясочко. Балотуючись до облради, вона набрала майже 17 тисяч голосів, що не набагато менше, ніж набрав Мельничук, обираючись до Верховної Ради.

Серед учасників довиборів також можлива поява Валерія Вощевського, який проявляє "помітну активність в Чернігові". Вощевський, голова Української селянської демократичної партії, має в регіоні свій бізнес.

У 2002 він балотувався як п'ятий номер списку "Команди озимого покоління", потім працював в управлінні внутрішньої політики адміністрації президента.

У числі претендентів ще називають Олександра Ярославського, президента "УкрСиббанку", який в 2002 балотувався 13 номером списку Партії зелених.

Його молодший брат пройшов до парламенту за списком "Нашої України", однак після підтримки Литвина на посаду спікера був виключений з фракції. Потім він опинився у групі "Демократичні ініціативи".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування