Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО БУДЕ СУДИТИСЯ З ПОЛІТТЕХНОЛОГОМ ЮЩЕНКА. Той натякнув на її союз з Януковичем

Вівторок, 22 квітня 2003, 17:40
Юлія Тимошенко звернулася з позовом до суду на народного депутата, члена фракції "Наша Україна" Ігоря Гриніва про захист честі та гідності.

На її думку, Ігор Гринів в інтерв’ю "Львівській газеті" та інтернет-виданню "Glavred" свідомо дозволив собі "висловлювання, які принижують честь та гідність і завдають моральної шкоди Юлії Тимошенко та політичній силі, яку вона очолює".

Тимошенко зазначила, що, "на превеликий жаль, в українській політиці вже стало правилом, коли політики від безсилля та слабкості не знаходять нічого кращого, як безпідставно ображати опонентів, або ж перекладати на них власні помилки і провали".

Юлія Тимошенко висловила жаль, що навіть колеги з опозиційного табору вдаються до таких самих брудних методів "боротьби", як і влада.

Як передає позицію Тимошенко її прес-служба, "кожний безпідставний випад, дискредитуючий натяк та висловлювання, які принижують честь та гідність її особисто та очолюваної нею політичної сили, будуть предметом розгляду суду, незалежно від політичної орієнтації та рівня інтелекту опонента".

В інтерв'ю Гриніва "Львівській газеті" прізвище Тимошенко згадується лише один раз. Депутат з "Нашої України" зазначає, що опоненти в рамках передвиборчої боротьби можуть "понижувати" рейтинг Ющенка шляхом "стимулювання Юлії Тимошенко на кандидатство".

У інтерв'ю "Glavred" Гринів кілька разів згадує прізвище Тимошенко. Він припускає, що голосування блоку Тимошенко за програму уряду "не було таким простим, як це зараз декларується". (БЮТ і СПУ заявили, що віддали голоси в обмін на підтримку 38 "більшовиками" закону про вибори, що так і не відбулося).

Зі слів Гриніва, "Наша Україна" не голосувала одностайно проти програми Януковича, "тому що тиск, здійснений Юлією Володимирівною і іже з нею на нашу фракцію, був досить сильним".

Гринів також заявив, що існує "сильне обвинувачення у бік блоку Юлії Тимошенко і Олександра Мороза – в тому, що при голосуванні за програму уряду вони враховували можливість гнучко поводитися в майбутньому, коли конкурентами будуть Янукович і Ющенко".

"Насправді Юлія Володимирівна і Олександр Олександрович подали сигнал, що вони будуть готові до переговорів з обома сторонами, якщо конкурентами на наступних виборах будуть Віктор Ющенко і Віктор Янукович".

В останній раз прізвище Тимошенко Гринів згадав, коли сказав, що "Нашу Україну" "ніхто не кинув, оскільки у нас не було такої позиції, як у Тимошенко або Мороза. Ті домовлялися [з "донецькими"]. Ось і мають...."

Ігор Гринів є заступником голови передвиборчого штабу Ющенка з питань політичних технологій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування