Щоб Черкаси не очолив опозиціонер, місту повернули мера

Середа, 23 квітня 2003, 12:21
Міський голова Черкас Анатолій Волошин після відновлення в правах Сосновським районним судом Черкас у середу приступив до виконання своїх обов'язків.

Як повідомили в прес-службі Черкаського міськвиконкому, ніяких проблем з поновленням роботи після двомісячної перерви у Волошина не виникло. Зокрема, його кабінет увесь цей час простояв закритим, печатка міськвиконкому також знаходилася в нього.

Як повідомлялося, 27 лютого Черкаська міськрада відправила у відставку міського голову Волошина, який переміг на виборах у березні 2002 року за пасивної підтримки блоку "Наша Україна". Це рішення він оскаржив у суді.

Як повідомили в прес-службі, апеляція на рішення Сосновского райсуду може бути подана до суду вищої інстанції протягом місяця. На сьогоднішній день поки ніхто таку апеляцію не подавав.

З дня припинення повноважень Волошина Черкаський міськвиконком очолював його перший заступник Володимир Косміна, а Черкаську міськраду – секретар ради Анатолій Джоболда.

Тим часом, Черкаська міськрада призначила вибори міського голови Черкас на 6 липня. З 17 квітня приступила до роботи міська виборча комісія.

За оцінкою спостерігачів, найбільші шанси на перемогу мав екс-мер Черкас, член опозиційної партії "Собор" Володимир Олійник, якого збиралася підтримати всі чотири опозиційні сили.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування