Вітренко вступила у боротьбу проти Кінаха і комуністів

Середа, 23 квітня 2003, 18:47
Лідер Прогресивної соціалістичної партії України Наталія Вітренко має намір балотуватися на довиборах до парламенту і 206-му окрузі у Чернігівській області, повідомляє ПСПУ.

В окружній виборчій комісії №206 повідомили, що подали документи на реєстрацію кандидатами 2 претенденти, однак відмовилися назвати їхні прізвища. Планується, що ці документи будуть розглянуті на засіданні окружкому у п'ятницю.

Прес-секретар Комітету виборців України Олександр Черненко підтвердив, що Вітренко вже почала роботу в окрузі, зокрема, активісти ПСПУ активно поширюють на території округу партійну газету "Досвітні вогні".

За інформацією КВУ, основним супротивником Вітренко на окрузі буде перший секретар Чернігівського обкому Комуністичної партії Раїса Ясочко, яку висуває КПУ.

Разом з тим, претендентом на перемогу в окрузі може бути екс-прем'єр Анатолій Кінах, який, за інформацією КВУ, має намір взяти участь у цих виборах. Якщо Кінах все ж таки не братиме участь у виборах, то підтримка влади буде на боці директора "Укрсіббанку" Олександра Ярославського, котрий на виборах 2002 року балотувався за списком Партії зелених України.

Володимир Приходько, який балотувався в цьому окрузі у березні 2002 року за підтримки блоку "Наша Україна" і посів друге місце, поки не заявляв про намір повторно балотуватися.

Проміжні вибори народного депутата у 206-му окрузі відбудуться 8 червня. Вибори призначені після дострокового припинення повноважень Валентина Мельничука, який призначений губернатором Чернігівської області.

Висування кандидатів починається 11 квітня і завершується 28 квітня, останній термін реєстрації - 13 травня.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування