Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма призначив заступників Чечетова

Середа, 23 квітня 2003, 19:44
Євген Григоренко призначений першим заступником глави Фонду державного майна України.

Це визначено указом президента Леоніда Кучми від 22 квітня.

До останнього часу Григоренко працював першим заступником керівника Головного управління з питань економічної політики адміністрації президента України.

Григоренко, 1949 р. р., з липня 1995 по травень 1997 року вже обіймав посаду першого заступника глави ФДМУ, потім перейшов на роботу до адміністрації президента.

Іншими указами того ж дня президент призначив першим заступником голови ФДМУ по зв'язках із парламентом Олександра Бондаря і звільнив з посади заступника голови ФДМУ Сергія Глушка.

Глушко, 1949 р. р., обіймав посаду заступника глави ФДМУ з травня 1998 року, курируючи, зокрема, управління державними корпоративними правами у спільних підприємствах.

Бондар очолював ФДМУ з 1998 року. Він подав заяву про звільнення від займаної посади на початку березня.

3 квітня Верховна Рада дала згоду на звільнення Олександра Бондаря з посади глави Фонду державного майна і призначення на цю посаду Михайла Чечетова. Голосування з цього питання проводилося двічі.

Тиждень назад голова ФДМУ Чечетов повідомив, що вніс на ім'я глави держави подання про призначення Бондаря на посаду другого першого заступника глави ФДМУ по зв'язках з парламентом.

Ще один кадровий указ Кучми – звільнений з посади заступник державного секретаря Міністерства промислової політики Сергій Грищенко.

Відповідний указ глава держави підписав у вівторок.

Причина звільнення Грищенка в документі не вказується.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування