Шевченко та Скрипін будуть працювати на каналі Порошенка

Четвер, 24 квітня 2003, 11:28
Відомі українські журналісти Андрій Шевченко та Роман Скрипін долучаються до роботи на телеканалі НБМ.

Зокрема, відомий журналіст та голова Київської незалежної медіа-профспілки Андрій Шевченко отримав пропозицію очолити інформаційне мовлення мережевого каналу НБМ.

Іншим сегментом роботи на каналі зайнявся Роман Скрипін, ведучий програм "Громадського радіо", колишній керівник та ведучий програми "Вікна. Опівночі" (СТБ), повідомляє "Телекритика".

Журналісти почали виконувати свої обов’язки з 15 квітня. Наразі триває узгодження та юридичне оформлення низки принципових домовленостей, які зробили можливим досягнення угоди про початок роботи цих журналістів на НБМ.

Як наголошують Андрій та Роман, початок цієї роботи грунтується на нових засадах, про які буде оголошено публічно й продемонстровано в роботі. Найперше – стосовно чітко прописаної та прозорої редакційної політики.

Андрій Шевченко та Роман Скрипін восени звільнилися з колишніх місць роботи - "Нового каналу" та СТБ відповідно - через політичну цензуру.

Канал НБМ, який належить члену фракції "Наша Україна", голові групи "Солідарність" Петру Порошенку, позиціонує себе як сімейний канал. Охоплює вісім областей Західної України (Чернівецька, Івано-Франківська, Закарпатська, Тернопільська, Хмельницька, Львівська, Рівненська, Вінницька) та чотири області Східної України (Миколаївська, Полтавська, Кіровоградська, Херсонська, міста Севастополь, Дніпродзержинськ, Соледар, Макіївка). Також телеканал транслюється у кабельних мережах та по супутнику. З 12 серпня 2002 р. телеканал НБМ веде мовлення з Києва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування