Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Про те, як Україна вступає до НАТО та ЄС Ющенко читатиме лекції у Канаді

Вівторок, 13 травня 2003, 12:10
Лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко прибув до Канади з робочим візитом.

У ході візиту Ющенко відвідає Торонто, Оттаву та Монреаль. У вівторок в Ющенка запланований ланч у Empire Club, а також зустріч з представниками україномовних ЗМІ, що видаються у Канаді.

Раніше Ющенко провів ряд зустрічей з представниками канадського уряду та опозиційних політичних сил, повідомляє Canada NewsWire.

У середу, 14 травня, Ющенко відвідає Оттаву, де зустрінеться з членами канадського парламенту та обговорюватиме україно-канадські стосунки. Зокрема, лідер "Нашої України" зустрінеться з міністром закордонних справ Канади Біллом Грехемом (Bill Graham), Держсекретарем у справах Центральної та Східної Європи та Середнього Сходу Гаром Кнатсоном (Gar
Knutson) та міністром з міжнародної співпраці Канади Сюзан Велен (Susan Whelan).

Окрім цього колишній голова Нацбанку України зустрінеться з Полом Дженкінсом (Paul Jenkins) - першим заступником Голови Банку Канади.

У програмі перебування Ющенка у Канаді заплановане спілкування з представниками Україно-Канадської урядової програми. Лідер "Нашої України" також прочитає лекцію на тему міжнародної політики України в Університеті Оттави.

У четвер Віктор Ющенко проведе ряд зустрічей з бізнесменами у Монреалі та Торонто. А також відбудеться спілкування з громадою української діаспори у Монреалі. На кінець візиту на честь Віктора Ющенка заплановано банкет.

Читайте також:

Ющенко не боїться атипової пневмонії і збирається до Канади

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...