Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СВЕКРА ЮЛІЇ ТИМОШЕНКО ВИПУСТЯТЬ ІЗ В'ЯЗНИЦІ

Вівторок, 13 травня 2003, 18:29
Апеляційний суд Київської області ухвалив рішення про звільнення з-під варти, як незаконно заарештованих, колишніх співробітників корпорації "Єдині Енергетичні Системи України" Геннадія Тимошенка, Євгена Шаго та Антоніни Балюри.

Таку заяву поширила у вівторок прес-служба Блоку Юлії Тимошенко. У повідомленні також зазначено, що "Апеляційний суд Київської області скасував всі сфальсифіковані Генеральною прокуратурою справи щодо Юлії Тимошенко, її родичів та колег".

У тому числі скасовані і особисто ініційовані Святославом Піскуном справи проти Юлії Тимошенко та її чоловіка, Олександра Тимошенка, а також чотирьох екс-керівників "ЄЕСУ". На підставі цих справ Генпрокуратура погрожувала Юлії Тимошенко направити до Верховної Ради України подання про позбавлення її депутатського імунітету.

Як повідомила сама Тимошенко у вівторок журналістам у Верховній Раді, справи не лише визнано незаконними, але їх закрито. І тепер троє екс-керівників, які перебували у слідчих ізоляторах, мають бути звільнені.

Тимошенко наголосила, що жодного обвинувачення не залишилося. І всі закриті у вівторок справи Піскун збирався передавати до парламенту для зняття з Тимошенко депутатського імунітету.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування