У лісі під Києвом пишуть проект Другої Конституції Кучми

Четвер, 15 травня 2003, 12:27
У Пущі-Озерній (Київська область) будуть узагальнені пропозиції, висловлені під час двомісячного всенародного обговорення конституційної реформи. У четвер там почнеться підсумкове засідання робочої групи Міністерства юстиції, яка опрацьовує пропозиції громадян.

Таке повідомлення з посиланням на голову Робочої групи міністра юстиції України Олександра Лавриновича поширила у четвер прес-служба Мін'юсту.

Як відомо, на засіданні будуть розглянуті, та опрацьовані пропозиції, що надійшли протягом двох місяців до Мін'юсту від громадян, громадських організацій та трудових колективів.

Вже наступного тижня узагальнені пропозиції будуть подані на розгляд Кучми.

Як повідомили УП у міністерстві юстиції, до складу Робочої групи, згідно з наказом міністерства юстиції, увійшли окрім Лавриновича Анатолій Заєць (державний секретар мін'юсту), Михайло Вишиванюк (голова Івано-Франківської облдержадміністрації), Віктор Тихонов (голова Луганської облради).

Окрім цього у складі Робочої групи присутні Валерій Хмельнюк, Іллічівський міський голова, та Володимир Шумілкін, міський голова Харкова.

Також до Робочої групи входять постійний представник президента Кучми у парламенті, народний депутат Олександр Задорожній та керівник головного управління з питань внутрішньої політики адміністрації президента Олег Рафальський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування