Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучмісти відмовляються обговорювати реформи Кучми

Четвер, 15 травня 2003, 13:00
Програма "Подвійний доказ" на "1+1", присвячена обговоренню політичної реформи президента Кучми, була знята "з роботи" "через незацікавленість пропрезидентських політиків взяти участь в публічному обговоренні питання".

Так прокоментували працівники телеканалу закиди народного депутата Георгія Крючкова (КПУ) до керівництва "1+1".

Так, у листі до керівництва каналу народний депутат повідомляє, що "22 квітня представниками телеканалу він був запрошений до участі у телепрограмі "Подвійний доказ".

"Предметом розмови було визначене обговорення питань реформи системи політичної влади в Україні. "Але потім, з посиланням на те, що "передачу на цю тему нам заборонено", організатори передачі запропонували обговорити ситуацію навколо Іраку", - йдеться у тексті листа.

Коментуючи ситуацію, Крючков зазначає, що "розглядає" її "як вияв неповаги до запрошеного учасника програми і як особисту образу, що змушує мене зробити висновки у подальшому спілкуванні з телеканалом".

У коментарі сайту "Телекритика", головний редактор програми "Подвійний доказ" Вахтанг Кіпіані зазначив, що для реалізації ідеї про політичну реформу вже були відзняли сюжети до програми. "Але за півтора тижні до запису з'ясувалося, що віце-прем'єр Дмитро Табачник, відповідальний за проведення реформи, представник президента в парламенті Олександр Задорожній, лідер фракції СДПУ (о) Леонід Кравчук не дали згоди на участь у програмі", - повідомив Кіпіані.

Він також додав, що відбулася нарада з керівництвом каналу, де було вирішено, що "за цих умов це буде гра в одні ворота. Натомість ми вирішили провести запис програми, присвяченої іракській темі".

"Ніякої заборони на програму не було, думаю, що Георгій Крючков або некоректно висловився, або щось не так зрозумів", - зазначив головний редактор "Подвійного доказу".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування