Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нові темники регіональним ЗМІ тепер доставляє Чиж

Четвер, 15 травня 2003, 13:38
Голова Державного комітету телебачення і радіомовлення України Іван Чиж з 14 по 15 травня з робочою поїздкою перебував у Херсонській та Миколаївській областях.

Основною метою поїздки є роз’яснення Указу Кучми "Про винесення на всенародне обговорення проекту Закону України "Про внесення змін до Конституції України". У ході робочої поїздки Чиж зустрівся з керівництвом обласних державних адміністрацій, управлінь у справах преси та інформації, обласних державних телерадіокомпаній та інших органів місцевої влади.

Роз'яснював принципи політичної реформи президента Чиж також і на зустрічах з працівниками Харківської і Миколаївської обласних державних телерадіокомпаній, зі студентами та викладачами факультету української філології та журналістики Херсонського державного університету і Миколаївського державного гуманітарного університету ім. Петра Могили.

На цю ж тему була проведена нарада з представниками засобів масової інформації обох областей. А також присвячені прямі ефіри теле- і радіопередач, в яких Чиж узяв участь, повідомляє Інститут Масової Інформації.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування