Тігіпко може взяти участь у виборах президента-2004

Субота, 17 травня 2003, 16:53
Лідер партії "Трудова Україна" та голова Національного банку Сергій Тігіпко не виключає своєї участі у виборах президента в 2004 році.

Про це Тігіпко сказав на прес-конференції у Кіровограді.

"Що за політик, у якого немає амбіцій?... Амбіції є, але якщо націлюватися на конкретний результат, доведеться домовлятися в будь-якому разі. Фальстарт нікому не потрібний. Я думаю, що час домовлятися прийде у вересні", - сказав Тігіпко.

Тігіпко додав, що планує створювати блок з фракціями більшості, але ухилився від відповіді на питання, коли він прийме рішення про свою участь у виборах і чи може підтримати когось із кандидатів замість себе.

"Політик має знати свої позиції й позиції конкурентів, і потім тільки приймати рішення", - сказав Тігіпко.

Він підкреслив, що його рішення залежатиме від проведення в Україні політичної реформи, що може послабити позиції майбутнього президента, підсиливши роль Верховної Ради.

"Якщо відбувається політична реформа, то конфігурація трохи міняється. Все більше думатимуть про 2006 (вибори нової Верховної Ради)", - сказав Тігіпко.

Як повідомлялося, наприкінці січня Тігіпко заявив, що не має наміру висувати свою кандидатуру на виборах президента в 2004 році.

У березні Тігіпко закликав партії, які сформували більшість Верховної Ради, висунути єдиного кандидата на вибори президента в 2004 році.

До цього голова адміністрації президента, лідер Соціал-демократичної партії (об'єднаної) Віктор Медведчук закликав партії, які сформували більшість у Раді, висунути єдиного кандидата на вибори президента в 2004 році.

"Українські новини"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування