Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хорошковський допоможе Кучмі потрапити до СОТ у цьому році

Вівторок, 20 травня 2003, 16:23
Міністр економіки та європейської інтеграції Валерій Хорошковський підтримує "прагнення" президента Кучми вступити до Світової Організації Торгівлі у нинішньому році.

Як зазначив Хорошковський у вівторок в інтерв'ю журналістам, підставами для цього є "розблокування ситуації з підписання ряду угод". Так, зокрема відновлена співпраця у ветеринарній галузі, підписані документи щодо експорту м'яса птиці в Україну.

На думку Хорошковського, завдяки злагодженій співпраці уряду та парламенту, Україна зможе приєднатися до СОТ у цьому році. "Якщо ми будемо працювати так, як працювали щодо FATF (зняття санкцій), то це реально", - зазначив Хорошковський.

Відповідаючи на питання про участь України у післявоєнній відбудові Іраку, міністр зазначив, що наразі "готуються матеріали, заявки, пропозиції" щодо можливої участі. "Ми не програли і не виграли тендер", - відповів Хорошковський і додав, що вирішення ситуації слід очікувати за місяць.

Як повідомлялося, президент Кучма у понеділок заявив, що Україна повинна "ставити задачу" вступити до СОТ до кінця поточного року.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування