Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Німці думають, що лідер українських есдеків Ющенко?

Середа, 21 травня 2003, 18:58
Лідери української опозиції візьмуть участь в урочистостях з нагоди 140-ї річниці заснування Соціал-демократичної партії Німеччини.

У середу до Берліна вирушає лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко. Очікується також, що до столиці ФРН прибудуть голова Соцпартії Олександр Мороз та Юлія Тимошенко.

В інтерв'ю "Німецькій хвилі" Ющенко висловив переконання, що у Європі добре обізнані про українські політичні реалії: "Навіть саме коло запрошених з української сторони говорить про те, що німці добре володіють інформацією, хто є лідер у соціал-демократів в Україні і кого варто запрошувати на це зібрання".

Ющенко твердить, що Україна за останні роки віддалилась від Європи. Вступ до ЄС він вважає проблематичним за нинішньої української влади: "Якщо ми хочемо говорити, чи будем ми в Європі чи не будемо, давайте дамо відповідь, чи приймемо ми 300 законів, відстутність яких заважає нам наблизитися до європейських стандартів, чи ні? Якщо ні, то до нас ніхто не приїде ні з Франції, ні з Німеччини приймати ці закони".

Під час урочистостей з приводу ювілею німецьких соціал-демократів, що заплановані на 23 травня, Віктор Ющенко зустрінеться з канцлером Німеччини Герхардом Шредером.

У ході візиту Ющенко також зустрінеться з головою бундестагу Вольфгангом Тірзе та членами уряду Німеччини. Лідер "НУ" виступить з доповіддю про перспективи економічного і політичного розвитку України у німецькому "Комерцбанку", де має зібратися ділова еліта Німеччини.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...