Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Сумах соціалісти спалили "Щербаня"

Середа, 21 травня 2003, 19:24
Фракції Соціалістичної, Комуністичної партій та представники "Нашої України" у парламенті готують оскарження результатів виборів місцевого голови міста Суми, що відбулися 18 травня.

Про це під час зустрічі з виборцями у середу у Сумах повідомив перший секретар Соціалістичної партії України Йосип Вінський.

Він також заявив, що "зняття з перегонів за надуманими причинами єдиного кандидата від опозиції соціаліста Сергія Клочка означає, що влада злякалася потужної машини контролю за ходом виборів, яку створили місцеві опозиціонери".

"Ми не змиримося з фактичним призначенням на посаду міського голови помічника Щербаня, чергового представника донецького клану, який окупував Сумщину,"- зазначив Вінський.

Під час зустрічі з виборцями депутати СПУ провели акцію спалення опудала "гауляйтера Донецького клану по Сумській області". "Це наша відповідь на брутальне порушення прав сумчан, які минулої неділі були позбавлені можливості вибору міського голови",- заявив у Сумах секретар Політради СПУ Юрій Луценко.

За повідомленням прес-служби СПУ, у ході зустрічі група бритоголових підлітків при потуранні працівників міліції декілька разів провокували бійки, намагалися порвати плакати та опудало "гауляйтера".

Як виявилося пізніше всі затримані провокатори були невдовзі відпущені з міліцейських дільниць.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...