Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма взявся за вінницького терориста

Четвер, 22 травня 2003, 10:37
Президент України Леонід Кучма доручив Генеральній прокуратурі, Міністерству внутрішніх справ, Службі безпеки України і Вінницькій обладміністрації забезпечити здійснення невідкладних заходів щодо розкриття, повного і всебічного розслідування фактів вибухів у маршрутних таксі у Вінниці.

Про це повідомляє у середу прес-секретар президента Олена Громницька.
Глава держави зобов'язав Генпрокуратуру, МВС, СБУ і Вінницьку обладміністрацію залучити сили і засоби з інших регіонів і здійснити комплекс оперативно-профілактичних заходів, спрямованих на стабілізацію криміногенної ситуації і зміцнення правопорядку у Вінниці й області.

Як повідомлялося, за останні півроку у Вінниці сталися 3 вибухи на "маршрутках" 35-го маршруту, внаслідок яких загинула одна жінка і безліч людей отримали опіки. Останній вибух стався 20 травня. З 22 пасажирів маршрутного таксі 14 госпіталізовані з опіками 2-го і 3-го ступеня, четверо з них знаходяться у реанімації у важкому стані.

Справа про вибухи у вінницьких маршрутках передана на розслідування СБУ і перекваліфікована за ст. 258 Кримінального кодексу (терористичний акт). Розслідування у цій справі також продовжує міліція.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Вибухи у вінницьких маршрутках - справжній теракт

Вінницький терорист хоче мільйон доларів, щоб припинити підривати маршрутки

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування