Вітренко у Чернігові потрапила в аварію

П'ятниця, 23 травня 2003, 12:42
Лідер Прогресивної соціалістичної партії, кандидат у депутати Верховної Ради від округу №206 у Чернігівській області Наталія Вітренко потрапила в автомобільну аварію у Чернігові.

Близько 16:00 четверга автомобіль Volkswagen Passat, в якому знаходилася Вітренко, зіткнувся з тролейбусом на нерегульованому перехресті у центрі міста поблизу будівлі мерії.

В автомобілі знаходилися водій і праворуч на задньому сидінні Вітренко. Тролейбус пошкодив праві передні двері автомобіля. Вітренко не постраждала.

Відразу після аварії Вітренко пересіла в інший автомобіль і поїхала з місця пригоди. "Вона поїхала на зустріч із виборцями", - сказав її водій. На місці аварії веде розслідування міліція.

Як повідомлялося, у кінці квітня окружна виборча комісія зареєструвала лідера ПСПУ Вітренко кандидатом на виборах депутата Ради в окрузі №206 Чернігівської області.

Очолювана Вітренко ПСПУ брала участь самостійно на виборах Ради у березні 2002 року, однак не змогла пройти до парламенту.

Після цього Вітренко двічі брала участь у виборах до Ради у територіальних округах - №82 (Запорізька область) і №201 (Черкаська область), але програла вибори; у 1999 році Вітренко була кандидатом у президенти, однак також програла вибори.

Українські новини


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування