Українські підприємці оголошені у міжнародний розшук

Понеділок, 26 травня 2003, 16:29
Декілька керівників структур торгівельної мережі "Ельдорадо" оголошені у міжнародний розшук у зв'язку з розслідуванням кримінальної справи, порушеної податковою міліцією за недотримання податкового законодавства.

Серед тих, кого розшукують - не тільки громадяни України, повідомив у понеділок на прес-конференції у Києві перший заступник глави Державної податкової адміністрації України Віктор Жвалюк.

Разом з тим він відмовився назвати прізвища керівників, їх посадовий рівень і точну кількість, згадавши лише, що серед оголошених в розшук - головний бухгалтер однієї з комерційних структур мережі "Ельдорадо".

Жвалюк повідомив, що податкова встановила факти завезення в Україну фірмою "Ельдорадо" великої кількості техніки за заниженими цінами, внаслідок чого до держбюджету не сплачувалися митні збори і податки. Всього, за даними ДПАУ, "Ельдорадо" не сплатило 76 млн. грн. зборів і податків.

Як повідомлялося, у мережі "Ельдорадо" більше 300 магазинів, основна частина яких знаходиться у Росії. В Україні перший магазин "Ельдорадо" відкритий у 1999 році. У цей час це одна з найбільших у країні роздрібних мереж з продажу побутової електроніки, яка нараховує більше 25 магазинів.

Компанія "Ельдорадо" представлена у Києві, Одесі, Донецьку, Львові, Вінниці, Житомирі, Миколаєві, Херсоні, Харкові, Дніпропетровську та інших містах.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування