Донецькі планують створити мега-фракцію

Понеділок, 26 травня 2003, 20:25
Фракція "Регіони України" створила раду фракції, яка розроблятиме ідеологію і стратегію мега-фракції, що створюватиметься на базі "Регіонів", заявила лідер депутатської фракції Раїса Богатирьова.

На прес-конференції у Донецьку вона сказала, що "створення мега-фракції спричиняє зміни підходів роботи й організації фракції".

Тому, за її словами, "сьогодні створена рада фракції з близько десяти народних депутатів, які працюватимуть у канікулярний період над розробкою нової ідеології і нової стратегії роботи фракції вже у такому кількісному складі".

"Ми вважаємо, що збільшення фракції кількісно має перерости й у збільшення якості роботи народних депутатів", - сказала Богатирьова, зауваживши при цьому, що "створення мега-фракції не є самоціль".

Говорячи про кількісний ріст "Регіонів України", Богатирьова відзначила, що зараз "загалом поповнення фракції йде за рахунок депутатів, що виходять з блоку Віктора Ющенка, або які були позафракційними".

На сьогодні у фракції "Регіони України " 46 депутатів.

Раніше повідомлялося про намір створення фракції на базі "Регіонів України" і "Європейського вибору". Зараз у складі фракції "Регіони України" 46 депутатів, у групі "Європейський вибір" - 20.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News