Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО БУДЕ БАЛОТУВАТИСЯ В ПРЕЗИДЕНТИ?

Середа, 28 травня 2003, 11:10
У вівторок у Львові було відкрито відкрито першу в Україні громадську приймальню Юлії Тимошенко. Після цього керівник приймальні Микола Бойко повідомив львівській газеті "Поступ", що Тимошенко буде балотуватися в президенти.

"Те, що вона буде висуватися у президенти, в нас немає сумніву. Для неї як харизматичного лідера було б програшним не балотуватися. Окрім того, "Батьківщина", якщо її лідер не візьме участі у президентських виборах, може багато втратити на парламентських", - заявив Микола Бойко.

Як повідомив Бойко, Тимошенко поступиться своїми амбіціями лише у тому випадку, якщо Ющенко їй запропонує посаду прем'єра. Хоча Бойко не виключає домовленості "Ющенко – прем'єр, Тимошенко – президент".

Керівник громадської приймальні впевнений, що у другий тур вийдуть саме ці два політичні лідери і переможе саме Юлія Тимошенко.

На його думку, лідер БЮТ у другому турі, окрім своїх голосів забере усі голоси Симоненка та Мороза, а "Ющенко так і залишиться зі своїми 27-ома відсотками".

А в цей час йде активна робота у громадській приймальні потенційного кандидата в президенти. Хоча приймальня офіційно буде зареєстрована десь за тиждень, до неї вже ходять відвідувачі. Так, зокрема, зараз розглядають звернення 110-ти працівників АТ "Світоч" щодо, на їх думку, незаконного перерозподілу акцій керівництвом підприємства. Також зацікавило "тимошенківців" і "розкрадання майна на Жовківському заводі "Шляхоіндустірія".

Вирішувати проблеми, з якими звертатимуться львів'яни, помічники Тимошенко будуть за допомогою як консультацій юристів, так і депутатських запитів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування