АКЦІЮ ОПОЗИЦІЇ ВІДМІНИЛИ

Середа, 28 травня 2003, 23:17
Акції опозиції, які були заплановані на 31 травня, не відбудуться. Про це у інтерв’ю "Громадському радіо" заявив один із лідерів соціалістів Йосип Вінський.

За його словами, опозиція чекає на зустріч з президентом Кучмою, а вже потім вирішуватиме, чи виводити людей на майдани в рамках акції "Повстань, Україно".

"Ми чекаємо цієї зустрічі, щоб зрозуміти, що він запропонує. Ми визначимося як діяти, в залежності від того, як буде розвиватись ситуація, пов’язана із пропозиціями президента щодо політичної реформи", - сказав Вінський.

"Ми до нього (президента) звернулись офіційно давно і це було опубліковано в пресі. Цей лист за підписом "четвірки" і за підписом Мороза. Він в нього давно, цей лист. В неділю він сказав, що буде зустрічатися з лідерами фракцій в тому числі опозиційних", - сказав соціаліст.

Про те, що 31 травня акції опозиції не відбуватимуться, повідомив і народний депутат з БЮТ Андрій Шкіль: "Швидше за все опозиційні акції не відбуватимуться, але не виключено, що вже восени в регіонах України пройдуть інші акції. Поки що блок Юлії Тимошенко буде проводити акції перед державними структурами, органами з приводу ситуації, яка склалася в агропромисловому комплексі, мається на увазі ринок зерна, борошна і хліба . Це буде акція соціального протесту в рамках акції "Повстань, Україно!".

Андрій Шкіль каже, що на вечірній зустрічі з лідерами опозиції не йшлося про зустріч з президентом Кучмою. На переконання народного депутата, зараз вкрай необхідно посилювати опозиційну діяльність, посилювати і поглиблювати протестні акції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
Усі новини...