Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Більшість росте і знову вимагає в Януковича портфелі

Четвер, 29 травня 2003, 13:52
Парламентська більшість має намір провести наступного тижня консультації з прем'єр-міністром України Віктором Януковичем з питання заміщення посад держсекретарів міністерств - призначення заступників міністрів.

Про це в інтерв'ю журналістам у четвер повідомив координатор парламентської більшості Анатолій Толстоухов.

"Ми проведемо консультації з цього приводу з прем'єр-міністром, це тема і проблема наступного тижня", - сказав він.

Толстоухов також висловив думку, що до кінця нинішньої сесії Верховної Ради (11 липня) кількість депутатів, які входять до парламентської більшості може збільшитися до 250.

"Сесія ще працюватиме півтора місяця, і, я думаю, що ми наблизимося до цієї цифри", - сказав він.

Говорячи про намічену зустріч лідерів депутатських фракцій і груп із президентом Кучмою, Толстоухов уточнив, що на сьогодні дата її проведення не визначена. У той же час він підкреслив, що є "принципова домовленість" з цього питання.

Крім того, за словами координатора більшості, у червні відбудеться чергова зустріч представників уряду і парламенту.

Він також висловив думку про те, що в липні перед закінченням нинішньої сесії парламенту відбудеться зустріч у розширеному складі за участі президента, "тому що нам потрібно буде підвести підсумки парламентського року і готуватися до політичної осені".

Він також повідомив про те, що перед зустріччю з президентом на нинішньому тижні представники парламентської більшості проведуть консультації з приводу запропонованих Кучмою змін до Конституції України.

Як повідомлялося, днями глава держави підписав указ, яким скасовується інститут держсекретарів та їхніх заступників у міністерствах і повертаються посади заступників міністрів.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування