Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Перед Литвином вибачилися за "недостатню гостинність"

П'ятниця, 30 травня 2003, 14:30
Міністерство іноземних справ Росії висловлює щирі співчуття голові Верховної Ради України Володимиру Литвину у зв'язку з випадком в аеропорту міста Хабаровськ (Росія).

"Нам особливо прикро, що це трапилося з делегацією братської України", - йдеться у звертанні на ім'я Литвина першого заступника МЗС РФ В'ячеслава Трубнікова, текст якого має у своєму розпорядженні агентство "Інтерфакс-Україна".

"Сподіваємося, що дане непорозуміння не позначиться на дружній атмосфері наших стосунків", - йдеться у документі.

Також російська влада збирається провести розслідування за фактом затримки в аеропорту Хабаровська парламентської делегації України на чолі зі спікером Володимиром Литвином, заявив радник-посланець посольства Росії в Україні Олексій Сазонов.

"Природно, ми займаємося цим питанням, дуже серйозно будемо будемо вивчати, чому і що привело до того, що залишився такий нехороший відбиток", - сказав він, відповідаючи на питання журналістів у п'ятницю в Києві.

При цьому, відзначив він, "не можна, звичайно, не визнати, що певну частку недостатньої гостинності росіяни проявили - нам відомо, що представник МЗСу у Хабаровську був відсутній під час посадки літака, і, звичайно, ми будемо розбиратися з цією стороною питання".

"За всім цим, звичайно, немає ніякої політики, - не треба ускладнювати", - підкреслив Сазонов.

Відповідаючи на питання журналістів, дипломат повідомив, що йому невідомо, які саме органи російської влади будуть займатися цим розслідуванням.

Як повідомлялося, повертаючись з Японії в Україну, українська делегація майже на півдоби затрималася у Хабаровську, куди літак сів на дозаправку, через проблеми з паливом.

Читайте також:

ЛИТВИН БЛАГОПОЛУЧНО ПРИБУВ
ДОДОМУ


Літак Литвина дійсно міг впасти. Спікер вирішив ночувати на борту

РОСІЯНИ ГОТУВАЛИ АВАРІЮ ЛІТАКА ЗІ СПІКЕРОМ ЛИТВИНОМ?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...