Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО, СИМОНЕНКО, МОРОЗ І ТИМОШЕНКО ПРИЙШЛИ ДО КУЧМИ

Вівторок, 10 червня 2003, 15:20
На зустріч із президентом щодо політичної реформи прийшли всі лідери опозиції.

Як передає кореспондент УП, першим до будинку адміністрації президента пройшов лідер КПУ Петро Симоненко. Крім нього, на зустрічі з главою держави будуть присутні лідери фракцій СДПУ(О) Леонід Кравчук та "Регіони України" Раїса Богатирьова, "Демократичних ініціатив" Степан Гавриш, НДП Валерій Пустовойтенко, "Нашої України" Віктор Ющенко і СПУ Олександр Мороз.

Останньою за кілька хвилин до 15 години, коли заплановано початок зустрічі, прибула Юлія Тимошенко.

На питання журналістів, скільки вона не ходила на Банкову, Тимошенко відповіла жартома: "Таке враження, що все життя". Інші політичні лідери відмовилися від спілкування з журналістами перед переговорами із президентом.

Крім лідерів фракцій, на зустріч також прийшли представники Аграрної партії Михайло Гладій, "Народного вибору" Микола Баграєв.

Як повідомила пізніше прес-служба адміністрації президента на зустрічі були присутні представники всіх фракцій, а також координатор більшості Анатолій Толстоухов і постпред президента Олександр Задорожній.

Спікер парламенту Володимир Литвин прийшов у адміністрацію президента пішки.

Крім того, на зустріч лідерів фракцій і президента прибув міністр юстиції Олександр Лавринович.

У цей же час до адміністрації президента прийшов політтехнолог Михайло Погребинський. Однак мета його візиту не з'ясована. На зустрічі з президентом він не був.


Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування