Базів готуватиме промови для Кучми?

Середа, 11 червня 2003, 11:33
Президент Кучма своїм указом створив головне аналітичне управління при своїй адміністрації.

Відповідно до указу від 6 червня, нове управління створюється на базі Редакційно-видавничого управління і Відділу з питань підготовки доповідей і виступів президента України.

Ця структура створюється "з метою подальшого удосконалення діяльності адміністрації президента України, поліпшення аналітичного забезпечення виконання конституційних повноважень глави держави".

Документом визначено, що головне аналітичне управління очолює заступник голови адміністрації президента - керівник Головного управління.

Голові адміністрації президента доручено затвердити в місячний термін положення про головне аналітичне управління; затвердити структуру і штатну чисельність цього управління в межах загальної чисельності адміністрації.

Указом також визначено, що до складу адміністрації президента входять шість заступників голови адміністрації - начальники відповідних головних управлінь (раніше - п'ять, як це було визначено указом від 20 серпня 2002 року).

Відповідно до документа, втратив силу указ про створення Редакційно-видавничого управління адміністрації президента від 17 січня 2003 року.

6 червня розпорядженням президента Василь Базів був призначений заступником голови адміністрації президента України - керівником Головного аналітичного управління при своїй адміністрації.

Іншим розпорядженням Базів був звільнений з посади наукового консультанта президента.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування