Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Антиукраїнець Затулін агітує Путіна домовлятися з антикучмістами?

Середа, 11 червня 2003, 11:34
Російський політолог Костянтин Затулін зазначає, що офіційна Москва, демонстративно підтримуючи тільки нинішню владу в Україні, обмежує можливості свого політичного маневру. Про це Затулін заявив у інтерв'ю "Громадському радіо".

"Думаю, що Росія в рамках міждержавної етики зобов’язана спілкуватися з чинною владою. Але вся моя претензія, вся моя порада така: підтримуючи нинішні контакти з чинною владою і президентом, не закривайте для себе альтернатив", - сказав Затулін.

"У мене таке враження, що російська влада розуміє це не до кінця. І вона не бачить інших альтернатив, саме з цим українським президентом домовляючись про компроміси, про поступки. При цьому вона не залишає ніякого запасу, щоб скористатися ним у найбільш вирішальний момент для своєї найбільшої вигоди".

Затулін розкритикував проведення Року Росії в Україні. Він переконує, що користі від цієї акції дуже мало. Зближенню політичних еліт двох країн Рік Росії не допоміг, стверджує Затулін.

"Насправді немає серйозної розмови між Росією та Україною на рівні адміністрацій. Тобто, серйозної розмови, яка не виходить за рамки піару. От піаром ми останнім часом навчилися займатися (на радість ЗМІ). Відбувається і Рік України в Росії, і Рік Росії в Україні... А змістовної, відвертої розмови між елітами вже давно не було", - зазначив політолог.

Кілька років тому Костянтин Затулін, директор московського Інституту країн СНД, за антиукраїнські висловлювання був оголошений в Україні "персоною нон грата".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування