Є перший кандидат у президенти

Середа, 11 червня 2003, 14:47
Богдан Бойко дає зрозуміти, що висуне свою кандидатуру на президентські вибори. Про це він заявив 11 червня на прес-конференції в УНІАН.

Політичною силою, яку він представлятиме, стане новий національно-політичний блок "Народний рух України – державницька опозиція", утворений шляхом об’єднання Народного руху України за єдність та Всеукраїнської організації "Тризуб" ім. Степана Бандери. За словами Бойка, ця сила висуне свого кандидата у президенти.

"Я зроблю все можливе, щоб стати кандидатом", - сказав Бойко, відповідаючи на питання журналістів.

Коментуючи можливу поразку на виборах (минулого року Рух на парламентських виборах підтримало лише 0,16% виборців), Бойко сказав, що у 2 турі блок може підтримати якусь іншу політичну силу. Але лише в тому випадку, якщо вона буде відповідати вимогам "Державної опозиції".

За словами керівника "Тризубу" Євгена Філя, вони вирішили включитися у політичну боротьбу, бо зрозуміли, що більше не можуть впливати на події в Україні як громадська організація.

Нова політична сила, за словами Бойка, ставить за мету створення української національно-патріотичної держави, яка "тримається однаково осторонь як від Москви, так і від Вашингтона". Бойко також акцентував увагу на рівновіддаленості блоку від "банди чотирьох" і пропрезидентських сил. Основними програмними цілями учасники прес-конференції називали реабілітацію ОУН-УПА, а також боротьбу проти лівих сил та "хижацької приватизації".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування