Ющенко пообіцяв Кучмі, що не підтримає його реформ

Четвер, 12 червня 2003, 15:02
Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко "прямо заявив президенту, що запропонований ним варіант політичної реформи не має ніяких шансів отримати у парламенті 300 голосів підтримки".

Про це лідер "Нашої України" повідомив у прямому ефірі Громадського радіо, коментуючи результати зустрічі представників парламентських фракцій з Леонідом Кучмою.

"Нам було важливо почути від президента, що вибори відбудуться у 2004 році, що вони будуть демократичними і прозорими, що забезпечення чесних виборів – це конституційний обов’язок президента", – відзначив Ющенко.

Лідер "Нашої України" застеріг від запровадження в парламенті другої палати, яка загрожує державі "нечуваною регіоналізацією" і становить небезпеку для цілісності України.

"Ми також проти референдумів прямої дії, адже всі знають, що в нинішній ситуації, коли в державі відсутня свобода слова, можна отримати будь-який потрібний результат", – відзначив депутат, нагадавши про результати референдуму 2000 року.

Ющенко заявив про небезпеку зведення виборів президента, народних депутатів та депутатів всіх рівнів в один рік, оскільки "ніхто не зможе дати відповіді на запитання, хто поступиться своїми повноваженнями або кому їх пролонгують", цитує Ющенка прес-служба "Нашої України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування