Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Візи в Польщу знадобляться після вересня

Четвер, 12 червня 2003, 15:58
Польща відкладе введення візового режиму з Україною не менш як на 3-4 місяці.

Як повідомило UNIAN джерело, близьке до дипломатичних кіл, наразі продовжуються консультації між МЗС України і Польщі про терміни введення візового режиму.

Джерело повідомило, що договір про введення візового режиму між Україною і Польщею може бути підписаний міністрами закордонних справ двох країн Анатолієм Зленком і Владзіміжем Цімошевичем у рамках щорічної зустрічі міністрів закордонних справ країн-учасниць Центрально-європейської ініціативи, яка відбудеться 13 червня у польському місті Вроцлав. Це відбудеться, якщо вдасться до моменту зустрічі підготувати весь пакет документів.

Як повідомлялося, Польща планувала ввести візовий режим з Україною з 1 липня нинішнього року згідно із зобов'язаннями у зв'язку зі вступом до Європейського Союзу.

Однак, за неофіційними даними, до цього терміну не вдалося підготувати роботу п'яти консульств, які відкриються в Україні і будуть здійснювати видачу віз. На даному етапі співробітники консульств вже прибули в Україну і йде набір персоналу також в Україні.

Читайте також:

Марчук домовився, що візи у Польщу будуть довгостроковими

Марек Сівєц: "Візи на україно-польському кордоні буде введено пізніше, аніж 1 липня"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування