Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Олександр Омельченко включиться у президентські вибори

П'ятниця, 13 червня 2003, 10:19
Мер Києва Олександр Омельченко не балотуватиметься у президенти, але очолювана ним партія "Єдність" підтримає одного із кандидатів. Про це він повідомив у інтерв'ю "Українській правді" у четвер перед святкуванням дня Росії в Києві.

"У нас нема сьогодні у партії "Єдність" лідера, який би міг перемогти на виборах президента", - вважає Омельченко.

"Але партія "Єдність" підтримає одного з кандидатів – це безумовно. Будемо брати участь у виборах активно, демократично…", - сказав мер.

На питання, чи може він підтримати Ющенка, Омельченко зазначив: "Я подивлюся, з ким порівнювати Ющенка… Але щоб підтримати кандидатуру, то треба знати, що він балотується. А сьогодні це лише здогадки і амбіції. Офіційно висування не було, платформ ніхто не представив".

Стосунки з Януковичем мер охарактеризував як "ділові". "Янукович ще не виступав, що буде балотуватися, але як з губернатором Донецька, як з прем'єром у мене ділові, хороші відносини. Чому ділові? Бо бувають дружні, сімейні, кумівські. Таких відносин з ним нема".

На питання, чи може він підтримати кандидата-комуніста, Омельченко зазначив: "Мені подобається програма КПУ у частині захисту знедолених, соціально незахищених людей". Водночас він ще раз сказав, що поки ніхто свої кандидатури не висував.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування