Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прем'єр буде спілкуватися з народом через радіо і телебачення

П'ятниця, 13 червня 2003, 18:39
Кабінет Міністрів має намір щоквартально доповідати громадськості про результати своєї роботи.

Таке положення затверджено у розпорядженні Кабміну "Про підготовку та опублікування для обговорення з громадськістю щоквартальної доповіді про роботу Кабінету Міністрів" від 11 червня. Напрямки діяльності Кабміну висвітлюватимуться у доповіді обсягом у 20 сторінок.

Зокрема, боротьба з бідністю та підвищення суспільного добробуту, розвиток охорони здоров'я, підвищення якості та доступності освіти, інтеграція в Європейський Союз та підвищення міжнародного авторитету України, хід економічних реформ, поліпшення інвестиційного клімату, сприяння розвитку підприємництва, створення ринку інформаційних послуг.

Кабмін також має намір повідомляти про результати своєї роботи з удосконалення науково-технічної та інноваційної діяльності, підтримки національної безпеки, боротьби зі злочинністю, захисту моральних та культурних цінностей, забезпечення свободи слова та інформації.

Окрім цього Кабмін доручив міністерствам та відомствам забезпечити підготовку матеріалів до щоквартальної доповіді, які доручив узагальнювати Міністерству економіки.

Також Кабмін доручив Державному комітету телебачення і радіомовлення забезпечувати публікацію доповіді у засобах масової інформації, секретаріату Кабміну - розміщати її на офіційному веб-сайті Кабміну, а міністерствам і відомствам - на своїх веб-сайтах.

Кабмін також доручив Держкомтелерадіо разом з Національною телекомпанією та Національною радіокомпанією ввести на каналах УТ-1 і УР-1 цикл передач з висвітлення та обговорення щоквартальної доповіді уряду.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: