Тимошенко взялася за наркобізнес

Вівторок, 17 червня 2003, 10:47
Фракція Блоку Юлії Тимошенко вимагає заслухати в парламенті генерального прокурора Святослава Піскуна і голову СБУ Володимира Радченка з питання про проходження слідства у справі по вилученню великої партії наркотиків і причетності до нього Піскуна.

В інтерв'ю журналістам у вівторок лідер фракції Юлія Тимошенко повідомила про те, що фракції стало відомо про арешт СБУ двох працівників податкової міліції - капітана Олега Нескаромного і прапорщика Віталія Шаманського.

За її словами, ці два чоловіки були арештовані в лабораторії з виробництва наркотиків. Під час їхнього арешту була також вилучена партія наркотиків - 40 кг фентонила. Цей "надзвичайно сильний наркотик" у 400 разів сильніший за морфій, сказала Тимошенко.

"Вони (ці два співробітники) прийшли на роботу під час роботи Піскуна керівником податкової міліції, це люди, яких він привів на роботу", - відзначила лідер фракції.

Тимошенко також підкреслила, що ці люди безпосередньо належать до Піскуна - "це єдина команда". "Мова йде про те, що під дахом генерального прокурора Піскуна в Україні розвертається могутній наркобізнес", - підкреслила депутат.

За її словами, ці два співробітники податкової міліції після арешту були звільнені з податкової "заднім числом".

Лідер фракції повідомила, що на засіданні погоджувальної ради зробила відповідну заяву, і зажадала заслухати Піскуна і Радченка з цього питання.

Тимошенко готова надати СБУ документи про причетність генпрокурора до цієї справи. Вона заявила, що буде звертатися в міжнародні організації по боротьбі з наркобізнесом, якщо парламент, президент і депутати проігнорують цей факт.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...