Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛАЗАРЕНКО ПОЧУВАЄ СЕБЕ ДОБРЕ І ГОТУЄТЬСЯ ДО ДОПИТІВ СВІДКІВ

Вівторок, 17 червня 2003, 13:11
Екс-прем'єр України Павло Лазаренко задоволений рішенням суду про його звільнення на поруки. Про це в інтерв'ю "Українській правді" повідомила київський адвокат Лазаренка Марина Долгопола.

Вона відзначила, що поки що нічого нового про умови його утримання повідомити не може. Разом з тим, за її словами, зі спілкування з ним телефоном вона зробила висновок, що Лазаренко "почуває себе досить добре, нічого не говорив про стан свого здоров'я, і зараз вкрай зайнятий підготовкою до допитів свідків".

Долгопола не підтвердила, але і не спростувала повідомлення ЗМІ про те, що екс-прем'єра випустили під заставу у 65 млн. доларів. "Про це варто запитувати в американського судді. Я навіть не знаю, чи підлягає така інформація розголошенню. Я особисто не вважаю за можливе запитувати у свого підзахисного про це, тому що вважаю це некоректним", зауважила адвокат.

Вона спростувала інформацію про те, що слідча група з США, що допитує свідків у справі Лазаренка в Україні, виїхала на батьківщину. "Це брехня. Вони всі тут - і прокурор і адвокати", заявила Долгопола. За її словами, допити продовжуються і поки що складно сказати, наскільки довго це триватиме.

За даними київського адвоката, ще 2 тижні підуть на допити свідків з боку обвинувачення. При цьому, підкреслила вона, група американських фахівців ще не приступала до допиту свідків з боку захисту.

Долгопола не стала коментувати хід допитів і відповідати на запитання, наскільки охоче свідки погоджуються на зустрічі в з американцями, пославшись на домовленість про нерозголошення цієї інформації. Вона тільки зазначила, що "все відбувається у нормальному режимі". "Я не знаю про будь-які проблеми під час допитів", додала адвокат.

УП

Лазаренка випустили з американської в'язниці

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування