Віктор і Людмила Януковичі повечеряли зі своєю ріднею

Вівторок, 17 червня 2003, 23:39
Подружжя Віктор і Людмила Януковичі зустрілися з родинами Януковичей у білоруському селі Януки Докшицького району Вітебської області, звідки, вірогідно, родом дід прем'єра України.

Зустріч відбулася увечері у вівторок. Сіло Януки розташоване в 170 км від Мінська і стало останнім пунктом дводенного офіційного візиту Януковича до Білорусії.

Високого гостя вийшли зустрічати всі представники роду Януковичів, які живуть зараз у селі: Марія, яка виховує двох дітей – Андрія й Ольгу, 64-річна Аквиліна. Ще одна представниця цього роду перебуває у лікарні, і її син під час приїзду українського прем'єра був поруч з матір'ю.

У цілому в селі проживають шість Януковичів і одна жінка похилого віку – всього сім осіб.

За припущеннями дід прем'єра України Володимир Янукович залишив село і відправився на заробітки в Донбас під час Першої Світової війни. Батько глави українського уряду народився вже в Україні.

"Ми пишаємося, що в такої великої людини наші корені", - сказала, зустрічаючи Віктора Януковича, Аквиліна Янукович.

Усі Януковичи разом повечеряли.

На пам'ять прем'єр-міністр вручив білоруським Януковичам подарунки.

Пізно увечері у вівторок глава українського уряду вилетів з Мінська до Санкт-Петербургу, де в середу візьме участь у роботі 7-го Петербурзького Міжнародного економічного форуму і виступить з доповіддю.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

У рідному селі прем'єра чекають ще шість Януковичів

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News