Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко підбурює депутатів зайнятися наркотиками

Середа, 18 червня 2003, 11:00
Лідер одноіменного блоку Юлія Тимошенко закликає Верховну Раду заслухати голову Служби безпеки України Володимира Радченка щодо факту вилучення в Києві 40 кг небезпечного синтетичного наркотику фентанілу.

Як заявила Тимошенко під час виступу у парламенті, при вилученні 40 кг фентанілу були заарештовані два співробітники податкової міліції.

"Я прошу підтримати запрошення Радченку виступити з цього питання", - сказала лідер БЮТ.

У вівторок Тимошенко заявила, що СБУ вилучила в Києві 40 кг небезпечного синтетичного наркотику фентанілу і що в лабораторії з виробництва наркотиків були заарештовані два співробітники податкової міліції - капітан і прапорщик.

За даними СБУ, фентаніл, відомий як "китайський білок", подібний до героїну за дією на організм людини, але в десятки разів сильніший та небезпечніший для здоров'я людини.

Тимошенко також заявила, що підозрює Генерального прокурора Святослава Піскуна в причетності до виробництва наркотиків і в разі ігнорування Радою та президентом її вимоги про заслуховування Піскуна в Раді, вона звернеться в міжнародні організації по боротьбі з наркобізнесом.

Українські новини

Читайте також:

Тимошенко взялася за наркобізнес

СБУ невідомо, чи займається Піскун наркотиками

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...