Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Газеті Ющенка перекривають доступ до читачів

Середа, 18 червня 2003, 12:47
У Харкові працівниками місцевої міліції було вилучено 410 примірників газети блоку "Наша Україна" "Без цензури".

Як повідомили у редакції видання, політичний тижневик безкоштовно поширювали у підземному переході станції метро "Пролетарська" Харкова.

У вівторок о 16.45 до розповсюджувачів Ігумнова та Полтавця підійшли працівники станційного підрозділу міліції відділу з вимогою пройти до кімнати чергових станції метро "Пролетарська".

Там у присутності понятих було складено протокол про вилучення 410 примірників видання "Без цензури". Другий примірник протоколу про вилучення не був наданий.

На запит помічників народного депутата Володимира Філенка - Короля та Варченка про правові підстави своїх дій старший сержант Сапельник повідомив, що він діяв відповідно до наказу чергового відділу охорони метрополітену капітана Сухорука.

У редакції газети "Без цензури" наголошують, що це вже не перший випадок переслідування поширювачів видання у Харківській області. Аналогічні прецеденти мали місце і внаслідок чого робилися відповідні депутатські запити.

Харківський обласний штаб Блоку Віктора Ющенка поширив заяву, у якій розцінює такі дії як чергову спробу незаконного тиску і як факт політичного переслідування.

Інститут масової інформації

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...