Зінченко зробив із подій на "Інтері" таємницю

Четвер, 19 червня 2003, 16:15
Екс-почесний президент каналу "Інтер", віце-спікер Олександр Зінченко відмовляється коментувати повідомлення, що він відійшов від справ каналу.

У четвер віце-спікер Зінченко зіткнувся з журналістами у кулуарах парламенту. Він відмовився говорити на тему подій на каналі. "Я не коментую", - сказав він.

Зінченко також не уточнив, коли він зможе розповісти про ці зміни на "Інтері": "Ви ж усі розумні люди, ви все побачите".

Інший учасник цих подій, нардеп Ігор Плужніков також не став коментувати дану тему.

Крім того, і лідер фракції СДПУ(О) Леонід Кравчук не зміг пролити світло. Водночас він сказав, що за його даними, "Зінченко не був серед акціонерів каналу".

Близький до Медведчука Нестор Шуфрич зазначив, що дізнався про події на "Інтері" "тільки з інформагентств". "Мені здається, що тут більше ідеться про емоції, а не про події, бо підтвердження цьому я не знайшов".

Як відомо, напередодні з'явилося повідомлення, що Олександр Зінченко повідомив співробітникам інформаційної служби телеканалу "Інтер" про те, що більше він не має відношення до даного ЗМІ. Зі всіх питань Зінченко порадив звертатися виключно до Ігоря Плужнікова.

Читайте також:

Зінченко віддав "Інтер" Медведчуку?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News