Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Більшість просить Кучму повернути в уряд міністра Пустовойтенка

Четвер, 19 червня 2003, 17:20
Керівники всіх груп і фракцій більшості підписалися під листом до президента Леоніда Кучми щодо відновлення Василя Шевчука на посаді міністра екології та природних ресурсів.

Як повідомив в інтерв'ю UNIAN лідер фракції НДП Валерій Пустовойтенко, є підписи і деяких лідерів опозиції. Він зазначив, що у вівторок закінчується збір підписів під цим зверненням до Кучми.

Пустовойтенко наголосив, що фракція наполягає на дотриманні угоди між урядом та парламентською більшістю і на відновленні Шевчука на посаді.

Він зазначив, що фракція так і не одержала на даний час доказів щодо порушень Шевчуком законодавства в питанні видачі ліцензій на користування надрами. Пустовойтенко зауважив, що Шевчук на посаді міністра з питань екології та природних ресурсів працює лише з грудня 2002 року і не може нести відповідальності за попередні порушення, якщо вони були.

6 червня на засіданні РНБОУ було прийнято рішення звільнити Василя Шевчука з посади міністра екології у зв'язку із порушенням законодавства при видачі ліцензій на користування нафтогазоносними надрами. 7 червня Президент України Леонід Кучма своїм указом увів це рішення в дію.

Шевчук був призначений до коаліційного уряду на чолі з Віктором Януковичем за квотою фракції НДП.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування