У Олени Франчук і Віктора Пінчука народилася дочка

Четвер, 19 червня 2003, 18:07
Віднині український президент Леонід Кучма – двічі дід. У нього з'явилася онука. 14 червня в Австрії народилася дочка Олени Франчук і Віктора Пінчука.

Батьки вирішили назвати доньку Катериною. Новонароджена та мама почувають себе добре. Ось власне і вся інформація, яку можна було знайти протягом четверга. За українською традицією, особисте життя сім'ї №1 є непублічним.

Новина про щастя у президентській родині з'явилася завдяки тому, що у четвер Пінчук прийшов до парламенту. Про те, що в олігарха велика радість, було видно по його обличчю. В принципі, Пінчук вітається з багатьма депутатами, але цього разу обійми та поцілунки були аномально частими.

Потім, згідно з регламентом, дві фракції – "Трудова Україна" і СДПУ(О) – попросили про півгодинну перерву у сесійному засіданні. Як з'ясувалося, у цей час Пінчук накрив стіл для колег у депутатському буфеті. Приїхав Тігіпко, і "трудовики" верховодили на прийомі.

Пінчук був радісний, але у депутатському колі не дуже заглиблювався у подробиці народження доньки.

Очевидно, новонароджена Катя носитиме прізвище Пінчук. Оскільки Олена Леонідівна і Віктор Михайлович у 2002 в одному з київських ЗАГСів узаконили свої відносини.

У кожного з них це другий шлюб. Олена була дружиною Ігоря Франчука, у них є син Роман. Саме його минулої новорічної ночі залучили до телепривітання президентом громадян.

Віктор Пінчук був одружений з Оленою Аршава. Від першого шлюбу у нього є доросла дочка.

P.S. У прес-службі президента "Українській правді" підтвердили, що глава держави вдруге став дідом. За будь-якими подробицями рекомендували звертатися прямо до батьків.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування