Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Інтереси навколо Інтера підштовхнули Зінченка до розлучення з Медведчуком?

Субота, 21 червня 2003, 13:34
Лідер фракції СДПУ(О) Леонід Кравчук вважає причиною виходу з керівництва партії Олександра Зінченка розбіжність інтересів інтелектуальних і бізнесових навколо телеканалу Інтер.

"Я шкодую, що Зінченко свої проблеми на Інтері зробив проблемами всієї партії. Я розумію, що він людина ще молода, емоційна, але мені б не хотілося думати, що він дійсно у всіх своїх телевізійних проблемах звинувачує партію. Партія - це колегіальна організація, вона все вирішує на з'їздах, політбюро, політраді, і коли одна людина вважає, що всі помиляються, крім неї, я не думаю, що це правильна поведінка", - сказав Кравчук в інтерв'ю, опублікованому в суботу у газеті "День".

"Є ІНТЕР — і є його ідеологія та спрямування. І останнє, на мою думку, повинні визначати всі разом — і власники, і засновники, і керівники телеканалу. Комусь одному підпорядковувати всю ідеологію цієї телекомпанії не можна. Мені здалося, що Олександр Олексійович, справді людина підготовлена і досвідчена, подумав, що ці характеристики дають йому право сказати, що політика Інтеру має бути така, як він вважає за потрібне. З цього і почалися розходження, які, в свою чергу, перейшли зі сфери ідеологічної в матеріальну", - також сказав лідер фракції.

Кравчук підкреслив, що "вихід однієї людини, навіть голови партії, не є проблемою для сильної партії", у якій понад 350 тисяч членів, 16 тисяч первинних організацій.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Слід соратника Горбачова в рішенні Зинченка

Чоловічий учинок хлопця, що любив пекти "Michelle"

ЗІНЧЕНКО ПІШОВ ВІД МЕДВЕДЧУКА

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування