Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СДПУ(О) ОТРИМАЄ КРІСЛО МІНІСТРА ОБОРОНИ?

Субота, 21 червня 2003, 14:12
Наступним міністром оборони України може стати член фракції СДПУ(О) Борис Андресюк. Про це пише "Дзеркало тижня" у номері за суботу.

Газета натякає, що "з огляду на політичну орієнтацію сил, які всіляко сприяли президентові подивитися на Збройні сили "з тилу", можна припустити, що наступний військовий міністр виявиться цивільним і прізвище його, можливо, починатиметься на "Ан…", а закінчуватиметься на "…дресюк".

Газета також зазначає, що Шкідченка "радо приймали, а головне — всерйоз сприймали у вищих штабах Брюсселя та Вашингтона", але він "явно не подобався противникам зближення України з НАТО".

"Грім мав грянути ще на травневому засіданні РНБОУ, але тоді хмари над генералом розігнав наш кувейтський хімбат", - зазначає газета.

"Дзеркало тижня" пише, що Шкідченко не став чекати відставки від Кучми. "Дивує інше: як президент узагалі дозволив міністру позбавити себе задоволення зняти того з посади особисто?".

***

Глава комітету нацбезпеки і оборони Георгій Крючков заявляє, що у нього "немає сумнівів", що Кучма прийме відставку Шкідченка. Він додав, що вже навіть чув інформацію, що президент задовольнив клопотання міністра оборони.

Про це депутат сказав журналістам у суботу в Києві.

Говорячи про можливих наступників, Крючков сказав, що "ходять чутки" про можливе призначення міністром Бориса Андресюка, Євгена Марчука "та інших".

Крючков зазначив, що не має значення, яким буде його наступник – цивільним або військовим. "Треба рятувати збройні сили, і треба людина, яка розуміється на проблемах".

Він додав, що рапорт про відставку Шкідченка "розцінює як вчинок офіцера".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування