Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СДПУ(О) - "за" законопроект Кучми як зразок "європейського вибору"

Субота, 21 червня 2003, 19:18
СДПУ(О) в цілому підтримує президентський законопроект по зміні Конституції. Таке рішення було ухвалено на політбюро партії, повідомив "Українській правді" член політбюро Олексій Мустафін.

"Для нас головне проведення політреформи і заради цього ми готові іти на компроміс", - сказав Мустафін, додавши, що така позиція закріплена у заяві політбюро.

Він сказав, що есдеки обговорили всі пункти президентського законопроекту, по кількох з них відбулася дискусія, серед них – положення щодо одночасних виборів.

"На мою особисту думку – якщо для проведення реформи треба від цього відмовитися, то це слід зробити. Якщо ж, навпаки, заради проведення політреформи цю норму треба зберегти – то так само її слід зберегти", - додав Мустафін.

"Як зазначив Віктор Медведчук, СДПУ(О) в цілому підтримує президентський проект змін до Конституції, оскільки він співпадає з програмними постановами партії і відповідає європейському вибору України", - ідеться у заяві прес-служби есдеків за підсумками політбюро.

"Наступний крок має зробити Верховна Рада України, схваливши проект цього закону. За словами Медведчука, "ідея конституційної реформи для партії не нова. Ми працювали над нею і в1999-му, і у 2000-му, будемо працювати і у 2003-му".

Розширене політбюро СДПУ(О) відбулося у суботу в одному із санаторіїв Черкаської області.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування