Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СДПУ(О) просить Зінченка не здавати секрети партії опозиціонерам

Субота, 21 червня 2003, 21:28
СДПУ(О) сподівається, що Олександр Зінченко після відходу з керівництва партії "не дозволить втягнути себе у політичні інтриги, що спрямовані проти СДПУ(О)".

Про це ідеться у спеціальній заяві політбюро есдеків, ухваленій на засіданні в суботу.

Політбюро СДПУ(О) задовольнило прохання Зінченка і звільнило його від виконання обов'язків першого заступника голови, члена політбюро і політради партії.

"Останнім часом Олександр Зінченко з об'єктивних та суб'єктивних причин різко знизив свою політичну активність як один з керівників партії, перестав відвідувати партійні заходи, спілкуватися з регіональними парторганізаціями, припинив публікації у партійній пресі", - ідеться у заяві СДПУ(О).

"Водночас, він знаходив час для інтерв'ю у інших виданнях, тенденційно подаючи свої відносини з іншими членами партії, внутрішньопартійну ситуацію, хоча партійна трибуна завжди була для нього відкритою", - зазначається у заяві політбюро. (Очевидно, ідеться про інтерв'ю Олександра Зінченка газеті "Дзеркало тижня", де він визнав наявність у партії кризи і розкритикував Медведчука.)

"Ми дуже здивовані та прикро вражені його поведінкою. Олександр Зінченко впродовж тривалого часу виявляв себе як послідовний та енергійний політик, який не давав підстав для сумнівів у його партійній позиції. Однак, мусимо констатувати, що ми помилилися", - говориться в заяві.

Водночас СДПУ(О) не робить із рішення Зінченка "трагедії", бо "сильна партія спокійно ставиться до особистих вчинків будь-якого члена партії".

СДПУ(О) також зазначає, що Зінченко "не визнав за потрібне пояснити керівництву партії, у чому саме полягають його розбіжності з політичною лінією партії".

Зінченко не був присутній на засіданні політбюро СДПУ(О), хоча, за твердженням представників партії, запрошувався на нього.

Розширене політбюро СДПУ(О) відбулося у суботу в одному із санаторіїв Черкаської області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування