В Україні побито ще одного журналіста

Середа, 25 червня 2003, 11:54
У Кіровоград у під'їзді свого будинку був побитий і пограбований спортивний оглядач тижневика "Україна-Центр" Юрій Ілючек.

Випадок трапився у ніч на понеділок 25 червня, повідомив УП головний редактор тижневика Юхим Мармер. Спортивний журналіст повертався зі столичного відрядження, куди їздив разом з футбольною командою "Зірка" (Кіровоград) - чемпіоном першої ліги.

Клубний автобус довіз Юрія майже до самого будинку, однак у під'їзді на нього напали невідомі, завдали важкого удару по голові, а коли журналіст спробував втекти - сильним ударом по ногах збили його на землю.

Нападники відібрали у Ілючека барсетку з диктофоном, гаманцем і документами. Лікарі констатували у журналіста струс мозку середньої важкості, перелом ноги, численні удари, подряпини і гематоми обличчя і грудної клітки.

За фактом нападу на Ілючека порушена кримінальна справа, хід розслідування взяв під свій контроль начальник УМВС у Кіровоградській області генерал-майор Микитенко.

На думку головного редактора газети "Україна-Центр" Юхима Мармера, те, що все відбулося з Ілючеком носить виключно кримінальний характер. "Хоч я абсолютно впевнений, що такі відморозки готові побити до півсмерті будь-якого журналіста і за пару сотень гривень і на замовлення", - відзначив Мармер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування