Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ випустила "наркодилерів" Піскуна, обурена Тимошенко

Середа, 25 червня 2003, 14:35
Юлія Тимошенко заявила, що Служба безпеки України відпустила під підписку про невиїзд двох співробітників податкової міліції, які були затримані з 40 кг синтетичних наркотиків – фентанілом.

Про це Тимошенко заявила в інтерв'ю журналістам, повідомляють "Українські новини".

При цьому вона відзначила, що СБУ змінила запобіжний захід на прохання прокуратури.

Тимошенко також дала зрозуміти, що вважає такий крок спецслужби невиправданим.
"Смішно виглядає: людей затримують з величезною кількістю наркотиків і відпускають під підписку про невиїзд", - сказала вона.

Тимошенко також додала, що СБУ направила лист на адресу голови Верховної Ради Володимира Литвина, в якому підтверджує факт затримки двох співробітників податкової міліції з 40 кг фентанілу.

Як повідомлялося раніше, минулого вівторка Тимошенко заявила, що СБУ вилучила в Києві 40 кг небезпечного синтетичного наркотику фентанілу і що в лабораторії з виробництва наркотиків були арештовані 2 співробітника податкової міліції - капітан і прапорщик.

За даними СБУ, фентаніл, відомий як "китайський білок", подібний до героїну за дією на організм людини, але в десятки разів сильніший і небезпечніший для здоров'я. Особливо великою кількістю, за даними СБУ, є 0,2 грами фентанілу.

Тимошенко також заявила, що підозрює генерального прокурора Святослава Піскуна в причетності до виробництва наркотиків і у випадку ігнорування Радою і президентом її вимоги про заслуховування Піскуна в парламенті, вона має намір звернутися в міжнародні організації по боротьбі з наркобізнесом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування