Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Марчука відправили в почесну відставку - Мороз

Середа, 25 червня 2003, 18:33
Лідер фракції Соцпартії Олександр Мороз вважає призначення екс-секретаря Ради національної безпеки й оборони Євгенія Марчука міністром оборони "почесною відставкою".

"Це почесна відставка його з посади, що має відношення до політики і звільнення місця для іншого претендента", - зауважив Мороз в інтерв'ю журналістам у середу.

У той же час лідер СПУ не назвав можливу кандидатуру наступного глави РНБО.

На його думку, у зв'язку з новим призначенням ситуація в Збройних силах України не погіршиться, оскільки "погіршення не може бути - куди вже далі?"

У свою чергу, лідер фракції СДПУ(О) Леонід Кравчук позитивно оцінює призначення Марчука, який у 1998 році балотувався за списком цієї партії.

Практика призначення людей, що працювали в спецслужбах, існує в усьому світі, заявив Кравчук. "Призначили людину, що працювала у спецслужбах і знає, у тому числі армію, зсередини", - відзначив Кравчук.

На його думку, Марчук має достатньо високий професійний рівень і, у той же час його можна вважати цивільною особою. "І генерал, і цивільний, і знає військо зсередини", - підкреслив Кравчук.

Відповідаючи на питання про можливу кандидатуру нового секретаря РНБО, Кравчук підкреслив, що це питання вирішуватиме тільки сам президент.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування