Литвин не вірить, що Медведчука депортують у РНБО

Субота, 28 червня 2003, 13:09
Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що прогнози з приводу кандидатур на посаду нового секретаря Ради національної безпеки й оборони України, які звучать зараз, не будуть реалізовані.

Про це Литвин заявив журналістам у суботу на церемонії відкриття житлового комплексу на масиві Оболонь у Києві, передає Інтерфакс-Україна.

Відповідаючи на питання про його прогнози з цього приводу, Литвин підкреслив: "Я нічого не прогнозую, тому що ті прогнози, які сьогодні звучать, не будуть реалізовані. Це я можу точно стверджувати".

Як відомо, найпопулярнішою версією є переміщення Віктора Медведчука з посади глави адміністрації президента на місце секретаря Ради нацбезпеки.

Коментуючи призначення Євгена Марчука міністром оборони України, спікер відзначив, що позитивно оцінює цей крок. "Якщо в людини сплав досвіду військового, досвіду діяльності на цивільній посаді, я думаю, що це поєднання на перехідному етапі дуже необхідне", - підкреслив він.

На думку Литвина, на сьогоднішній день головним питанням залишається реформа Збройних сил. "Я думаю, що ті пасажі про проблеми в Збройних силах - це проблема усіх нас, а не проблема одного Шкідченка", - відзначив він.

Читайте також:

Хорошковский – новий претендент на місце Медведчука? Резервний варіант – Азаров?

Відставка Марчука – початок великих кадрових змін

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...