Вибори в Мукачево відбулися. Тепер "Наша Україна" боїться бандитів

Неділя, 29 червня 2003, 22:46
Вибори мера Мукачево не було відмінено після того, як начальник міської міліції вимагав припинення роботи виборчих дільниць міста у зв'язку із повідомленням про їх замінування.

Керівництво міліції відкликало цей пункт наказу, повідомив депутат Тарас Чорновіл, який присутній на виборах як спостерігач.

Депутат підкреслив, що загалом вибори пройшли спокійно, повідомляє прес-служба "Нашої України". Однак, за словами Чорновола, до парламентаріїв надійшла інформація про те, що в "одному з кримінальних лігв міста, так званому "Драконі" зібралося близько 200 представників криміналітету, які отримали наказ перешкоджати підрахунку бюлетенів, вриватися до дільниць, заважати транспортуванню бюлетенів, чинити інші незаконні дії, щоб дати привід визнати результати виборів недійсними".

Щоб не допустити такого розвитку подій, депутати з "Нашої України" Тарас Чорновіл, Віктор Балога та Юрій Оробець підписали відповідні звернення до керівників місцевого СБУ та міліції.

Як повідомлялося, після обіду в неділю до Мукачевської територіальної виборчої комісії надійшла телефонограма начальника мукачевської міліції з вимогою про "припинення роботи дільничних виборчих комісій". Пояснювалося це тим, що міліція отримала анонімне повідомлення про замінування всіх виборчих дільниць Мукачева.

Водночас представники "Нашої України" побачили в цьому спробу зірвати вибори, на яких програвав кандидат, підтримуваний СДПУ(О), а вигравав висуванець блоку Ющенка.

Читайте також:

У Мукачево зривають вибори – щоб "Наша Україна" не перемогла

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування