Над долею Медведчука Кучма подумає в перерві між Алієвим і Шеварнадзе

Понеділок, 30 червня 2003, 21:14
Президент України Леонід Кучма в понеділок у другій половині дня відбув до Криму. Там на поточному тижні він візьме участь у самміті ГУУАМ (Грузія, Україна, Узбекистан, Азербайджан, Молдова), повідомляє Інтерфакс-Україна.

Самміт пройде в Ялті 3-4 липня. Попередню участь у ньому погодилися взяти глави всіх країн-учасниць ГУУАМ, повідомив раніше міністр закордонних справ України Анатолій Зленко.

"У цілому, усі погодилися президенти. Усі погодилися, я хотів би ще раз підкреслити, але в залежності від ситуації, можливо, хтось з них не зможе взяти участь", - сказав міністр журналістам у Києві в п'ятницю.

У той же час він не зміг відповісти на запитання, чи прийме участь у самміті президент Узбекистану.

Кучма направив запрошення взяти участь у самміті президенту Азербайджану Гейдару Алієву, Грузії - Едуарду Шеварднадзе, Молдови - Володимиру Вороніну й Узбекистану - Ісламу Каримову.

Як відомо, в Україні залишається вакантної посада секретаря Ради національної безпеки й оборони. Головним претендентом на цю посаду вважається Віктор Медведчук. Сам Кучма повідомив журналістам 26 червня, що протягом 10 днів подивиться, які в пресі будуть пропозиції претендетов на цю посаду, і потім зробить вибір.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування